TV produkter. Priser og vilkår.

Pakke priser gældende i 2017 inklusiv moms og foreningskontingent:

Grundpakke: 159 kr. pr måned (477 kr. pr kvartal)

Mellempakke: 389 kr. pr måned (1167 kr. pr kvartal)

Fuldpakke: 519 kr. pr måned (1557 kr. pr kvartal)

Indholdet i de 3 tv pakker kan ses på oversigten for TV 2017.

Ud over tv kanalerne leveres der masser af nationale og internationale radiokanaler uanset pakke valg. Radio kanalerne kan modtages på både radio og tv modtagere.

Som medlem af Refsvindinge antenneforening opnår du mulighed for at modtage nedenstående tv pakker på Energi Fyns fibernet. Du kan læse mere om løsningen på Energi Fyn´s hjemmeside.

Alle i Refsvindinge og omegn kan efter tilmelding modtage forenings tv. Se her om du kan komme med i foreningen og dermed få glæde af den høje kvalitet og de lave priser på tv kanaler og internet helt uden gebyrer for tv bokse.

Foreningen tilbyder en løsning med 3 tv pakker udsendt som DVB-C signal. Uanset hvor mange fjernsyn du tilslutter er prisen den samme, og du behøver ikke se den samme kanal på alle fjernsyn på samme tid. Løsningen er uden tv bokse og tv kort, så der er ikke nogen ekstra omkostninger til dette.

Den pris du skal betale til foreningen afhænger så udelukkende af hvilken tv pakke du ønsker at modtage.

Betalingsbetingelser og tillægspriser til Refsvindinge antenneforening:

Opsigelse af abonnement / medlemsskab:

Pakkeskift

Der kan udføres pakkeskift kvartalsvis så skiftet følger det faste betalings mønster.

Tilslutning til fibernettet:

Internet og IP telefoni:

Internet og IP telefoni skal bestilles og afregnes med Energi Fyn på telefon 70 13 19 00. Læs mere her.

Medlemsskab:

Ønsker du at blive medlem af Refsvindinge antenneforening finder du oplysninger om tilmelding her.

Særlige forhold:

*Ved manglende betaling af 1. rykker lukkes for signalet og der skal betales genåbnings gebyr på 300,- kr + skyldigt beløb for at genoptage medlemsskab.

TV pakker