Betal din regning med betalingsservice

Ved opkrævning hvor man ikke anvender betalingsservice, pålægges hver opkrævning et opkrævningsgebyr på kr. 20,- Gebyret kan undgåes ved at tilmelde sin betaling til betalingsservice.

Ved at tilmelde din opkrævning til betalingsservice sikrer du at betalingen fremover gennemføres til den aftale dato, og at du dermed er sikker på ikke at skulle betale rykkergebyrer, eller i værste fald miste dit tv signal.

For at tilmelde din fremtidige betaling til betalingsservice skal du bruge følgende oplysninger:

bs.png

NETS nr (PBS nr) = 7928351

Debitor gruppe = 1

Medlemsnummer i Refsvindinge antenneforening = XXX

Dit medlemsnummer fremgår af din seneste faktura fra foreningen. Hvis du ikke kan finde dit medlemsnummer kan det oplyses ved at kontakte foreningen på mail: mail@refsvindinge-antenneforening.dk

Du kan selv oprette denne aftale i din netbank. Hvis du ikke er sikker på hvordan det gøres, skal du blot kontakte din bank med ovenstående oplysninger om betalingsaftalen, eller vise dem din seneste faktura fra foreningen.